Cuma, Haziran 24, 2011

İbretlik bir paylaşım.

Saç dökülmelerini önleyen bir şampuan reklamı için, bazı ünlü kadınlarla görüşüyoruz. Kimileri makul, kimileri uçuk paralar istiyor. Bazılarının başka antlaşmaları var ya da programları uymuyor, teklifi geri çeviriyorlar falan... Buraya kadar her şey normal.
Di.
Ta ki, şu sıra pek ortalıkta görünmeyen (belki de görünüyordur, ben bilmiyorum) ama bir dönem gündemi oldukça meşgul etmiş birinden şu cevabı alana kadar: "Aslında şu an bir projede yer almıyorum ama böyle bir projede olmak istemem. Çünkü bir selebritinin saçları dökülmez."
Oha!
Bir selebritinin saçı dökülmezmiş.
Bu cevaba ağzımızla değil götümüzle güldük tabii. Kim olsa öyle güler.
Yazık lan. Gencecik insanlar, ünlü oldum diye akıllarını oynatıyorlar, selebritilerin saçı dökülmüyor falan...
Ayrıca; selebriti ne amk? Ünlü ya da meşhur neyine yetmiyor?
Götümün selebritisi.

4 yorum:

Onur Sönmez dedi ki...

Bu yazıyı ciddi anlamda yazdıysa ya akıl sağlığı yerinde değildir yada madde bağımlısı olması muhtemeldir. Böyle cevap mı olur ya. Ben burda sinirlendim. Aptallığa hiç gelemiyorum.

Barbaros dedi ki...

Selebriti diyen o şahıs herhalde 2 kelimede ingilizce konuşamıyordur amma bu modeller bu şekilde konuşup daha bir enteresan olmaya çalışıyorlar... o zaman hep birlikte FAK YU SELEBRİTİ ! Ulan yazarken uyuz oldum saç dökülmezmiş selebritide ne dicez saçsız rahmetli YUL BRAYNER için...ehhhh...

FKH dedi ki...

belki de kendi kendine bir ilaç geliştirmiştir(!)

yok yok bildiğin salak bunlar, köklerine kibrit suyu filan hatta..

Unknown dedi ki...

benim gayet dökülüyo mesela.